Over ons

Over De Beleving

Iedereen verdient een eerlijke plek in onze maatschappij. Bij woon- en zorgboerderij De Beleving coachen en begeleiden we onze bewoners bij alle dagelijkse bezigheden. Denk hierbij aan het opstaan en de dag beginnen, werken, eten, ontspanning, huishoudelijke taken en slapen. Wij hebben bewoners die bij ons wonen en overdag op de dagbesteding werken, maar bijvoorbeeld ook deelnemers die alleen bij ons op de dagbesteding komen werken.

Woon- en zorgboerderij De Beleving wordt gekenmerkt door kleinschaligheid. Onze begeleiders staan 24/7 klaar voor de bewoners. Hierdoor kunnen wij een fijne gezinssituatie creëren. Hierbij staat persoonlijke aandacht voor iedere bewoner centraal.

Lees meer over onze dagbesteding
Meld je nu direct aan

Team de Beleving

Ons eigen team bestaat uit gekwalificeerde medewerkers. Daarnaast bieden wij ook plekken aan stagiaires van pedagogische opleidingen. Wij zijn van mening dat het belangrijk is om een frisse blik op onze organisatie te hebben. Daarom zetten wij ook externe specialisten in op specifieke onderdelen. Hierdoor kunnen wij altijd de beste kwaliteit zorg en begeleiding bieden voor onze bewoners.