Wonen

Wonen bij De Beleving

Bij De Beleving bieden wij zorg, woning en/of dagbesteding aan mensen met een beperking. Ons gezinshuis richt zich op jongvolwassenen met een verstandelijke beperking op autistisch spectrum en/of andere psychische problematiek en bijbehorende gedragscomponenten, passend binnen een ZZP indicatie VG (verstandelijk gehandicapt). Wij bieden ondersteuning en begeleiding bij algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL zorg), dagbesteding en persoonlijke ontwikkeling.

De Beleving is gelieerd aan De Driestroom. Hierdoor kunnen wij excellente zorg bieden. Ons eigen team bestaat uit gekwalificeerde begeleiders. Samen zorgen wij ervoor dat iedere bewoner, op zijn of haar eigen tempo, zoveel mogelijk kan meedraaien in de maatschappij.

Persoonlijke aandacht

Bij woon- en zorgboerderij De Beleving zijn we ervan overtuigd dat de formule kleinschaligheid toekomst heeft. Wij geven alle tijd, energie en persoonlijke aandacht die onze bewoners nodig hebben. Er is altijd iemand aanwezig op de boerderij, hierdoor kunnen wij 7 dagen in de week, 24 uur per dag zorg en aandacht bieden. Om het wonen binnen een gezinssituatie te stimuleren zijn er gezamenlijke maaltijden en koffiemomenten. Daarnaast is er veel ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van iedere bewoner.

Elke bewoner heeft zijn of haar persoonlijke doelen. Door middel van gesprekken en leerzame activiteiten wordt er op individueel niveau gewerkt aan deze persoonlijke doelen. Daarnaast is er veel ruimte voor vrije tijd, die ook gezamenlijk doorgebracht kan worden. Buiten werken, (samen) sporten, tv kijken en spelletjes spelen bieden ontspanning voor onze bewoners.

De boerderij bevindt zich midden in de prachtige natuur van Leersum vlakbij het plaatsje Overberg. Centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. De bosrijke omgeving, afgewisseld door de uitgestrekte weilanden, zorgt voor een ontspannen omgeving. Regelmatig brengen wij een bezoekje aan de mooie omgeving samen met de bewoners.

Meer informatie? neem direct contact op

Ga jij de beleving met ons aan?

Wil je eens een kijkje komen nemen op onze boerderij? Wij zijn erg benieuwd naar jou en willen je graag ontmoeten! Zo kunnen we beleven of we bij elkaar passen en wellicht vind jij jouw plekje op onze woon- en zorgboerderij in Overberg. Lees hier meer over kennismaken en jezelf aanmelden.

Direct aanmelden